Exempel permalänk:

http://webbexpressen.se/nojda-kunder/ 

Så här ska det inte se ut:

http://webbexpressen.se/ ?p=166

Exempel på tydliga Googleträffar:

sökoptimering Google

Sökoptimering Google – vi vässar ditt innehåll!

För att ditt innehåll på hemsidan ska anpassas till sökmotorer så går vi igenom och anpassar följande:

Struktur och meny

  • Unika namn och titlar för undersidor
  • Sökord/fraser i titlar
  • Riktiga permalänkar
  • Interna och externa länkar
  • Inbäddade länkar i text

Textinnehåll

Google älskar text! För att det ska vara helt optimalt så vill sökmotorn att sidan innehåller minst 300 tecken. Det är inte alltid så lätt och vi trycker hellre på kvalitet än kvantitet. Men vi går igenom din text och där det behövs fyllas ut så gör vi det med relevant information som riktar sig mot din kund. Vi delar upp texten i rubriker och underrubriker samt ser till att de innehåller dina sökord eller fraser.

Din Googleträff är en annons!

När en potentiell kund googlar och får fram din hemsida i sökmotorn så är det viktigt att sökträffen presenteras på rätt sätt. Varje träff i sökmotorn är en annonsplats för dig! Det handlar om att sökträffen har en bra rubrik och en tydlig beskrivning så att besökaren vet vad som väntas när han/hon klickar på länken.

Sökoptimering  Google – Du kan göra det själv!

I samband med vår workshop får du lära dig verktygen och hur du ska tänka för att själv kunna sökordsoptimera dina webbsidor och blogginlägg. Det är lite ”pill” men lär du dig tekniken har du alla möjligheter att kontinuerligt vässa ditt digitala innehåll.

erbjudande-webbexpressen

Sökoptimera webben med Webbexpressens paket!

När du bestämmer dig för att beställa paketerbjudandet från Webbexpressen så rekommenderar vi att du för en liten peng passar på att nyttja detta erbjudande kring sökoptimering Google. Då får du ett komplett paket och kan sedan koncentrera dig på att uppdatera och driva trafik till din hemsida.

Varmt välkommen! / Ann Tavelin