Om Webbexpressen 2017-02-03T13:01:14+00:00

 Om Webbexpressen

”Jag behöver ingen stor, komplicerad hemsida. Jag vill ha en enkel sida som jag kan uppdatera själv!”

(sagt av många entreprenörer och företagare)

Det är mer än en gång som företagare uttryckt denna önskan. Man vill att webbsidan ska vara enkel och lätt att sköta för att inte ta för mycket tid från den övriga verksamheten. Alice och Ann beslutade därför att paketera ett helhetskoncept som vänder sig till just denna målgrupp. Konceptet kallas Webbexpressen eftersom allt ska vara klappat och klart under en och samma arbetsdag.

Med planering och fokusering går allt!

Det är ingen raketforskning det handlar om utan endast planering och fokusering. Du kan läsa hur arbetsprocessen går till under Upplägg & pris. Arbetsdagen avslutas med en workshop där du som kund får lära dig grunderna i hur du sköter och uppdaterar din webbplats.

Varför konkurrera när man kan samarbeta?

Alice och Ann driver varsitt bolag inom webb, design, kommunikation och digital marknadsföring. De arbetar dessutom lokalt i samma stad, Umeå. I vanliga fall skulle de utan tvekan kunna vara konkurrenter.

– Jag jobbar hellre i nätverk och samarbetar än konkurrerar, säger Alice Phersson. Konceptet Webbexpressen ville jag inte göra ensam. Det är perfekt att vi är två och kan leverera fler lösningar eftersom behoven finns.

– Både Alice och jag är småföretagare, säger Ann Tavelin. Genom att samarbeta kan vi alltid erbjuda en backup till våra egna kunder om något händer. Dessutom lär vi oss nya saker tillsammans hela tiden. Dessa kunskaper vill vi dela med oss av!

Kontakta oss idag och låt oss berätta vad vi kan göra för dig! »

Alice Pherson | Alice PH Kommunikation & design

Webb: www.aliceph.se
Tel: 070 – 286 88 56
E-post: alice@aliceph.se

Ann Tavelin | Base Media Norr AB

www.basemedianorr.se
Tel: 070 – 201 66 28
E-post: ann@basemedianorr.se