Skapa en enkel hemsida i expressfart!

Webbhotell & WordPress

Om du inte redan har ett webbhotell så är det nummer ett på listan. I paketpriset för Webbexpressen ingår det att vi skapar ett webbkonto, sätter upp e-postadresser och installerar WordPress som webbverktyg. Detta förutsätter dock att du väljer iPeer eller Loopia som webbhotell eftersom de är våra samarbetspartners. Avgiften för webbutrymmet faktureras från webbhotellen.

OBS! Vi kopplar inte samman din webbmail med ditt E-postprogram men webbhotellen har information om hur du gör. Se mer information under sidan Partners »

Samla ihop ditt material

Vi bestämmer den dag som din webbplats ska byggas. Innan dess sammanställer och skickar du ditt material (texter och bilder upp till 10 webbsidor) till oss. Vi går igenom hur du tänkt, om du har specifika önskemål men vi ger självklart feedback på eventuella förbättringar. Samma sak gäller dina texter. Du behöver inte känna press att texterna ska vara perfekta. Efter vårt möte så vet vi vad du vill få fram och kommer att justera rubriker, stycken och innehåll så informationen blir webbanpassad.

OBS! Allt material ska vara levererat till arbetsdagen. Vi behöver helt enkelt ”slimma” tiden så mycket som möjligt för att kunna hålla vår låga kostnad.

snygg hemsida

Webbsidan byggs!

Bor du i Umeå med omnejd kommer vi ut till dig och sitter på plats när vi bygger webbplatsen. Bor du i övriga Sverige rekommenderar vi att möten och workshop sker via Skype. Dels så får vi se varandra (vilket är trevligt!) och vi kan också dela vår dataskärm under workshopen så du ser hur du uppdaterar webbplatsen. Vill du hellre ha telefonmöten så går det självklart alldeles utmärkt! Webbplatsen byggs och färdigställs under denna arbetsdag.

Workshop & utbildning!

När webbplatsen är färdig så håller vi en workshop med dig eller den som ska sköta webbplatsen. Du får lära dig grunderna så att du kan logga in, ändra texter, menylänkar, publicera bilder, skriva nyhets- eller blogginlägg. Kort sagt, du får lära dig hur du sköter webbplatsen själv.

Vi är klara – välkommen in i den digitala världen!

Sammanfattning och kostnad:

  • Installation Wordpress samt webbhotellskonto (Ipeer, Loopia)
  • Uppstartsmöte och genomgång av innehåll och upplägg
  • Uppbyggnad webb (upp till 10 sidor), struktur, information, kontaktformulär, bilder och länkar
  • Genomgång och eventuella korrigeringar
  • Workshop och genomgång i uppdatering

SUMMA: 12 500 SEK

Kontakta oss idag och låt oss berätta vad vi kan göra för dig! »

halladar2

För endast 2 400 SEK ytterligare så får du ditt webbinnehåll sökordsoptimerat för Google!

Vi anpassar dina sökträffar och arbetar med de sökord och sökfraser som passar din verksamhet! Här beskriver vi vad vi gör och hur det går till »

Summa: 14 900 SEK